fbpx

Even Voorstellen

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Circum360 . Een startup in productfotografie met de focus gericht op 360 graden productfotografie. Circum360 is een parttime  onderneming die haar diensten op kleine schaal aanbiedt. Door het parttime ondernemerschap zijn wij zeer flexibel in onze beschikbaarheid.

Het ontstaan

Het idee is ontstaan tijdens het ontwikkelen van een webwinkel voor papegaaien benodigdheden. Doordat de markt voor deze branche klein is en er al een hoeveelheid aan webwinkels op dit gebied bestaan, is er gezocht naar exclusiviteit, een unieke presentatie en daarmee een manier om de conversie te vergroten. Dit is onder andere bereikt door het implementeren van roterende productfoto’s ofwel 360 graden productfotografie.

Tijdens het proces om op deze manier een product presentatie te realiseren, werd het enthousiasme zo groot dat er is besloten om Circum360 op te richten. 360 Graden productfotografie is de volgende stap in productpresentatie voor webwinkels en retailers met een website en wij dragen graag bij aan deze ontwikkeling.

Wat betekent Circum360?

De keuze om Circum360 als naam te gebruiken was vrij eenvoudig. Circum is namelijk Latijn voor “Rondom” en 360 spreekt voor zich. De naam leent zich echter niet alleen prima voor 360 graden product fotografie, ook onze dienstverlening is “Circum”. Het proces om 360 graden productfoto’s te creëren begint immers bij u als idee, wordt in een creatief proces door ons gerealiseerd en komt in de vorm van een interactieve presentatie bij u terug.